Desavarseste-ti materialele promotionale cu noile cataloage A4 portet de la 4culori.ro. Fiind realizate intr-un format clasic, cataloagele A4 vin la dimensiuni standard de 210 x 297 mm.

Printurile de calitate iti permit o expunere clara a produselor sau a serviciilor oferite pentru o prezentare de efect. Gramajul hartiei poate varia intre 200 si 350, iar copertile se pot face la alegere simple sau cartonate.

Potrivite oricarui buget, aceste cataloage A4 portret pot fi tiparite cu policromie fata-verso sau doar pe o parte.

Clientii isi pot crea un catalog cu spirala sau legat prin lipire, in functie de dorintele acestora si de profilul companiei. Le poti conferi un aspect profi cu un finisaj premium lucios sau laminat, la alegere.

Compania ta se poate prezenta mult mai bine cu noile cataloage A5 portet.

Usor de distribuit in medii cu trafic intens, la evenimente sau puncte de interes, aceste cataloage A5 portet vin la dimensiunile standard de 148 x 210 mm.

Folosite in general pentru descrierea de servicii prestate, de oferte sau de produse promotionale, cataloagele raman o metoda accesibila de promovare.

Hartia de print se realizeaza pe gramaje cuprinse intre 200 si 350 gr, in functie de tipul dorit de fiecare client. Pentru a inchega un design mai atragator, 4culori.ro iti ofera posibilitatea de tiparire policrom fata-verso pe hartie mata, lucioasa sau premium.

Copertile se pot realiza pe un carton rezistent, cu grafica dorita.

De dimensiuni mai mici ca brosurile A4, aceste cataloage A5 landscape sunt o solutie practica si de efect in promovarea outdoor sau indoor.

Cuprinse intre 148 x 210 mm, cataloagele A5 sunt cea mai inspirata alegere pentru printuri promotionale. Distribuite la event-uri, showroom-uri sau in sali de receptie, aceste cataloage A5 landscape se pliaza pe prezentarea de produse si oferte ale companiei tale.

Hartia de cea mai buna calitate vine la pachet cu o grafica de exceptie pentru poze clare si atragatoare.

Poti printa policrom fata-verso sau doar pe o parte pe hartie mata, lucioasa sau premium, in functie de alegerea companiei.

Copertile tari cartonate sau cele simple se pot executa in functie de modelul catalogului si de rolul acestuia. Alaturi de flyere si carti de vizita, pachetul tau de prezentare este complet.

Un design accesibil pentru promotiile catre alti parteneri de afaceri se pot face cu un set de cataloage 20 x 20 cm.

Marimea customizabila este potrivita campaniilor axate pe mesaj, oferind suficient spatiu pentru descrierea produselor sau a serviciilor.

Fie ca optezi pentru coperti cartonate sau simple, cataloagele pot veni legate cu spirala sau lipite.

Fara sa fie nevoie de un tiraj obligatoriu, aceste cataloage 20 x 20 se pot realiza la print de cea mai buna calitate. Cu hartia cuprinsa intre 200- 350 grame, cataloagele patrate cu siguranta vor atrage atentia clientilor sau a potentialilor colaboratori.

Laminate sau simple, aceste brosuri profesionale sunt un accesoriu de birotica ce nu trebuie sa lipseasca din mijloacele publicitare!

Info Rapid: info@360promo.ro

Pregătit să începem colaborarea?

Suntem entuziasmați să începem o colaborare de succes alături de dumneavoastră. Cu o
echipă dedicată și o gamă de servicii de top, suntem pregătiți să vă ajutăm să vă atingeți
obiectivele și să vă materializați viziunea.

Coș de cumpărături
Loghează-te

No account yet?

Magazin
Favorite
0 items Coș
Contul meu