Nout─â╚Ťi

Despre Direct to Film

Direct to Film ( DTF, pentru prieteni ­čÖé )┬áeste metoda care schimb─â regulile jocului ├«n materie de print. O variant─â inovatoare,┬ácare ofer─â avantajul de a imprima transferuri digitale. Se poate utiliza at├ót pe ╚Ťes─âturi ├«nchise sau deschise la culoare, pe bumbac, piele, poliester, amestecuri, nailon ╚Öi┬áorice-╚Ťi mai trece prin cap.

DTF devine una dintre cele mai populare tehnologii pentru imprimarea textilelor ├«n compara╚Ťie cu metodele tradi╚Ťionale. Pe scurt, e varianta momentului la ce-ai ├«nt├ólnit p├ón─â acum: serigrafie, sublimare sau imprimare direct ├«n ╚Ťes─âtur─â.

Am investit ├«n primul utilaj ÔÇťmade in USAÔÇŁ care ajunge ├«n Rom├ónia. Prin performan╚Ťele de care e ├«n stare, ai acces la cea mai versatil─â imprimare de pe pia╚Ť─â.

Fie c─â ai nevoie de sute de produse sau de unul singur, DTF e solu╚Ťia: nu te condi╚Ťioneaz─â la o anumit─â cantitate. Indiferent c─â vrei o ╚Öapc─â sau o saco╚Ö─â, o agend─â textil─â sau orice te ferice╚Öte, ╚Ťi le putem livra ├«n 24 de ore. Personalizate individual. La o calitate excep╚Ťional─â. (Da, e o formul─â de care se tot abuzeaz─â, dar noi chiar ╚Ötim ce vorbim).

Imagineaz─â-╚Ťi c─â umbrela ta va ie╚Öi din orice ploaie cu nuan╚Ťele intacte. La fel tricoul t─âu, dup─â nenum─ârate escale ├«n ma╚Öina de sp─âlat. Da, cu asta ne ocup─âm. ╚śi-╚Ťi mai spunem at├ót: metoda nu e doar eficient─â ╚Öi rapid─â, ci ╚Öi eco friendly.

Nu trebuie să ne crezi pe cuvânt: trimite-ne imprimeul/grafica și vei primi mostra.

Join the conversation

Login

Create an account

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

LISTĂ DE DORINȚE 0

RECENTLY VIEWED 0