Direct To Film

Despre Direct To Film

Direct To Film, pe scurt DTF, este o metodă de imprimare a materialelor textile în special, modernă, mai eficientă comparativ metodelor mai vechi de imprimare pentru textile precum serigrafia, sublimarea sau imprimarea direct în țesătură (DTG). Aceasta revoluționează industria textilă și afacerile de profil.

Imprimarea DTF, spre deosebire de tehnologia DTG, este mai facilă și nu necesită tratament prealabil. De asemenea nu necesită costuri ridicate de setup, în comparație cu serigrafia și transferul de serigrafie.

Cel mai important argument pentru utilizarea acestui proces este posibilitatea de a fi realizat pe aproape orice tip de material textil, fie că este vorba de poliester, bumbac, canvas, mătase sau fibre sintetice precum vâscoza. Printurile nu crapă, transferurile sunt fine la atingere, datorită cernelii pe bază de apă folosite.

Pudra de fixare face materialul flexibil și designul mult mai strălucitor, iar culorile sunt mult mai bine redate față de celelalte tehnologii.

DTF umple golurile dintre DTG, serigrafie și sublimare, creând transferuri durabile, flexibile și în culorii vii și strălucitoare. Astfel, prin alegerea acestei metode se ridică toate restricțiile care erau în mod normal asociate cu alte procese de personalizare a textilelor, principala fiind cea legată de alegerea tipului de material personalizat.

Datorită materiei prime ecologice este o metodă de personalizare sustenabilă, ecofriendly. Cerneala este certificată Safe Guard fiind potrivită inclusiv pentru copii mici.

AVATANJE

Orice suprafaţă plană, articole textile precum tricouri, jachete, şepci, sacoşe, saci etc, indiferent de tipul materialului folosit (poliester, nailon, bumbac), diverse materiale ca hârtie şi carton, materiale plastice, suprafeţe textile, ceramice, metalice sau lemn, piele, pâslă.

Atât timp cât suprafaţa de imprimat este plată şi rezistă la presiune şi temperature ridicată, aceste articole pot fi imprimate: tricouri, jachete, şepci, genţi, sacoşe textile, umbrele, articole din plastic, hârtie şi carton, suprafeţe metalice, lemn, piele, pâslă.

Nu există o cantitate minima recomandată. Se pot imprima atât unicate, cât și cantități mari.

Cu cât cantitatea este mai mare, cu atât costul pe bucată este mai mic, un mare avantaj fiind faptul că imprimeurile nu trebuie să fie dintr-o singură serie.

Necesită suprafeţe plate, suprafeţele trebuie să fie rezistente la căldură, nu se poate utiliza pe ţesături dublu-strat.

Pentru a avea o rezistență bună a imprimeului se recomandă spălarea la o temperatură de maxim 35-40 grade C și întoarcerea pe dos înainte de a fi băgate în mașina de spălat. Nu se recomandă folosirea înălbitorilor.

Timpul minim necesar de execuție

ALTERNATIVE

Login

Create an account

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

LISTĂ DE DORINȚE 0

RECENTLY VIEWED 0