Direct To Garment

Despre Direct To Garment

DTG (Direct To Garment) reprezintă procedeul de imprimare direct pe materialul textil, realizat prin intermediul unei imprimante digitale, care folosește cerneluri pe bază de apă. Materialele pe care se poate imprima digital sunt diverse, însă trebuie să conțină fibră naturală în proporție de cel puțin 70%. Calitatea printului este foarte ridicată și rezistentă la spălări dese. În privința graficii nu există nicio limită de complexitate, fiind o soluție excelentă pentru imprimarea imaginilor, textelor, fotografiilor etc.

Această tehnică are avantajul de a fi rapidă, nu necesită matrițe și nici un număr mare de tricouri la fiecare comandă. Culorile sunt intense și rezistă la spălări repetate, iar design-ul poate fi pe cât de complex dorește artistul.

Principiul Print-on-Demand se aplică cel mai bine aici deoarece de la primirea fișierului digital și până la transpunerea acestuia pe țesătură durează doar câteva minute. Este metoda perfectă de a printa tricouri cu un design complex, cu mai multe culori și detalii fine. De asemenea, spre deosebire de serigrafie, nu există un număr minim de tricouri cu același model care trebuiesc printate pentru a obține un preț bun.

Design-ul tău este cel mai important element în alegerea metodei de printare. Dacă este un model complex, cu multe culori, gradienți sau dorești detalii asemănătoare celor obținute în fotografie, atunci printul digital este cea mai bună alegere.

AVATANJE

Printul digital se realizează pe orice material textil cu un conținut de cel puțin 70% fibră naturală (bumbac, in, cânepă, vâscoză etc.) și se comportă diferit dpdv al intensității culorilor și rezistență la spălare, în funcție de calitatea materialului, compoziția lui și tratamentele aplicate fibrelor.

Toata gama de tricouri clasice și polo, cămăși, hanorace, sacoșe din material textil sau orice alt produs din material textil cu minim 70% bumbac.

Personalizarea prin metoda DTG este recomandată pentru serii mici de tricouri din bumbac cu grafica în policromie sau cel mult pentru serii medii (până în 200 de tricouri).

Această tehnică este recomandată pentru comenzi medii, până în 200 bucăți. Se lucrează cu cerneală CMYK, nefiind posibile imprimarea culorilor Pantone. Din cauza multitudinii de factori care influențează printul final (materialul tricoului, umiditatea și temperatura mediului) vor exista întotdeauna mici diferențe de culoare.

Mărimea maximă de printare este 35×45 cm, de asemenea imprimeurile pe cusături nu sunt recomandate.

Pentru a avea o rezistență bună a imprimeului se recomandă spălarea la o temperatură de maxim 35-40 grade C și întoarcerea pe dos înainte de a fi băgate în mașina de spălat. Nu se recomandă folosirea înălbitorilor.

Timpul minim necesar de execuție

ALTERNATIVE

Login

Create an account

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

LISTĂ DE DORINȚE 0

RECENTLY VIEWED 0