Print de mari dimensiuni

Despre Print de mari dimensiuni

Printurile de mari dimensiuni (autocolante, afişe, bannere sau mash-uri) fac parte din categoria produselor pretenţioase – mai întâi pentru că trebuie să fie rezistente (la apă, UV etc.) şi apoi pentru că sunt dificil de printat/montat din cauza dimensiunii lor.

Oferim servicii complete – de print şi montaj – în acest domeniu. Tehnologia UpToDate ne permite să îţi livrăm rapid chiar şi în tiraje mari. Fie că ai nevoie de panouri pentru sisteme expoziţionale, postere şi afişe, backlit-film pentru casete luminoase, film autocolant sau print pentru materiale textile de mari dimensiuni, realizarea acestora este posibilă datorită plotterelor de mari dimensiuni de care dispunem. Dimensiunea materialelor este dată doar de produsul finit, asamblarea imaginilor fiind realizată prin lipire sau sudare.

Printurile sunt realizate cu cerneală ecosolvent, la o calitate foarte mare, garanţia produsului fiind dată de caracteristicilecernelii ce are o rezistenţă de peste 3 ani, indiferent de condiţiile de mediu.

AVATANJE

Gama de materiale şi suporturi pentru printare de mari dimensiuni este extrem de variată, incluzând hârtii blueback, whiteback, autocolant de diverse tipuri, material steag, canvas, backlite-film, frontlite, backlite, blockout, material PVC perforat, mash, window graphics, PVC (forex/komatex), PMMA (plexiglas), sticlă securizată (vitralii), Bond (compozit aluminiu) , MDF, PAL, lemn, placaj.

Gama produselor finite ce folosesc printul de mari dimensiuni este foarte mare. Enumerăm: afişe, postere, casete de interior, decor standuri, decor teatru sau televiziune, steaguri, floor-graphics, banner pentru iluminare frontală sau din spate, banner dublă-faţă, casete luminoase, totem-uri, mash-uri, décor maşini, decor vitrine, roll-up, pop-up, X-banner, alte sisteme de afişaj.

Nu există limitări de cantitate, nici minimă, nici maximă. Se poate executa lucrarea atât într-un singur exemplar, cât şi în cantitate mare.

Limitările tehnologice ale printului de mari dimensiuni sunt date de calitatea fişierelor digitale ce se folosesc pentru imprimare.

În funcţie de grafică, trebuie avut în vedere că detaliile foarte mici pot fi ilizibile în condiţiile în care dimensiunea materialului este foarte mare. De asemenea, trebuie ca materialul folosit să aibă caracteristicile tehnice pentru acea lucrare, un material de calitate inferioară sau nepotrivit să ducă la deteriorarea lucrării într-un timp mai scurt decât durata declarată standard de viaţă a produsului.

Timpul minim necesar de execuție

ALTERNATIVE

Login

Create an account

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

LISTĂ DE DORINȚE 0

RECENTLY VIEWED 0