Print UV

Despre Print UV

Tehnologia LED UV are capacitatea de imprimare digitală direct pe suprafaţa produsului promoţional. Datorită tehnologiei speciale, imprimările sunt fixate fără nici un fel de tratament termic, motiv pentru care rezultatele sunt instantanee, la o calitate foto.

Imprimanta digitală specială UV printează direct pe produsul promoţional. Capetele de imprimare se deplasează deasupra produsului și imprimă imaginea. În același timp, o lampă UV usucă cerneala și o fixează pe material. Aceasta poate imprima în modul de culoare CMYK, poate imprima cu cerneală albă ca substrat, dar și cu lac pentru o finisare de lux. Capetele de imprimantă pot fi ajustate în înălţime, astfel încât se pot personaliza elemente ce au o grosime de până la 150 mm. De asemenea, datorită suportului special rotativ se pot imprima obiecte cilindrice, ca sticle, pahare, bidoane.

AVATANJE

Această tehnologie poate fi folosită pe articole din metal, lemn, acril, plastic, sticlă, piele naturală și artificială (poliuretan – PU), hârtie și carton.

Obiecte plate sau cilindrice, cu o grosime de până la 150 mm se pot personaliza cu printul digital UV. Exemple de obiecte ce se pot personaliza: pixuri, USB-uri, powerbank-uri, ceasuri, căni, termosuri sau alte obiecte cilindrice, diverse cutii sau ambalaje, brelocuri, huse rigide pentru telefon, agende, mape, brichete, creioane, tablouri din acril sau din lemn etc.

Cantitatea minimă ce se poate executa este de un exemplar, putându-se realiza serii cu grafică variabilă, neexistând un cost suplimentar pentru aceasta. De asemenea, se pot produce și obiecte cu ordin de mărime de nivelul miilor.

Anumite produse ce nu sunt plate (de exemplu cele vălurite) nu se pot imprima pe toată suprafaţa, ci doar acolo unde distanţa între capul de imprimare și obiect rămâne constantă. Nu se pot printa culori PANTONE, ci numai culori CMYK + alb. Anumite materiale trebuie testate pentru a fi siguri că cerneala are aderenţă și nu se cojește în cazul flexării obiectului (de exemplu articolele din piele). Timpul de producţie și costurile per bucată rămân constante indifferent de tiraj, depinzând de suprafaţa acoperită, de existenţa unor șabloane ce trebuie fabricate, de necesitatea unui pre-tratament pentru tipul de material din care este fabricat produsul.

Anumite produse ce nu sunt plate necesită un șablon în care trebuie să fie așezate, materialul din care sunt produse necesită testare înainte de imprimare, uneori fiind nevoie de pre-tratament cu primer, ceea ce crește costul de imprimare. Toate produsele sunt imprimate în policromie, la cerere cu strat de alb sau lac.

Timpul minim necesar de execuție

ALTERNATIVE

Login

Create an account

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

LISTĂ DE DORINȚE 0

RECENTLY VIEWED 0