Sublimare

Despre Sublimare

Sublimarea este o modalitate de imprimare a obiectelor promoţionale prin care o imagine imprimată cu cerneală specială se transferă – în condiţii termice și de presiune ridicată – pe suprafaţa de personalizat ce are în componenţă poliester sau sunt pretratate cu un strat superficial de poliester.

Cerneala de sublimare este unică în capacitatea sa de a schimba de la solid la gaz, fără a trece printr-o formă lichidă. Conversia este iniţiată de căldură și controlată de presiune și timp.

Imaginile sublimate au o rezistenţă ridicată la spălare, zgârieturi sau alte fricţiuni, deoarece cerneala nu se aplică pe ţesătură, ci intră în ţesătură. Diferenţa dintre sublimare și alte tehnici de transfer care utilizează cerneluri cu pigmenţi de colorare este faptul că sublimarea garantează o rezistenţă de 100% pentru imaginile aplicate, în timp ce alte tehnici nu o fac.

AVATANJE

Sublimarea se poate face pe orice suprafaţă din poliester sau pretratată cu poliester.

Prin sublimare se pot personaliza obiecte textile din poliester: tricouri, articole sportive, lanyarduri, etichete textile, benzi pentru împachetat cadouri, genţi, portofele, umbrele, steaguri, precum și obiecte pretratate cu un strat superficial de poliester: căni din ceramică și metal, suporturi pentru pahare, brelocuri etc.

Cantitatea minimă ce poate fi realizată este de un exemplar. Se pretează foarte bine pentru a face echipamente sportive personalizate individual (de exemplu numărul și numele de pe tricoul de joc pot fi diferite, indiferent câte exemplare se doresc).

Sublimarea poate fi utilizată doar pe anumite suprafeţe din poliester sau pretratate cu acesta și doar de culoare albă, se realizează la temperature ridicate, nu se poate respecta 100% codul PANTONE.

Materialele pe care se dorește sublimarea trebuie testate înainte, gama de culori Pantone nu poate fi respectată 100%.

Pentru cănile personalizate prin sublimare nu se recomandă spălarea acestora la mașina de spălat vase. În timp, culorile nu vor mai fii vii și strălucitoare.

Timpul minim necesar de execuție

ALTERNATIVE

Login

Create an account

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

LISTĂ DE DORINȚE 0

RECENTLY VIEWED 0