Vizitarea, folosirea, sau comandarea produselor vizualizate pe site-ul www.360promo.ro implica acceptarea Conditiilor de utilizare ce vor fi detaliate mai jos. Pentru folosirea in bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a Termenilor si Conditiilor Ne rezervam dreptul de a efectua modificari ale acestor Termeni si Conditii precum si orice modificari site-ului www.360promo.ro fara o notificare prealabila. Accesand pagina Termeni si Conditii, puteti citi intotdeauna cea mai recenta versiune a acestor prevederi.

Termeni şi condiţii

Site-ul www.360promo.ro se află în proprietatea şi este administrat de către LIKE MEDIA GROUP, companie înregistrată la Registrul Comerţului cu numărul J40/5012/2004, cod unic de inregistrare RO 16285192. Accesul şi vizitarea site-ului www.360promo.ro  se supune termenilor şi conditiilor de utilizare de pe aceasta pagină şi implică acceptul dumneavoastră cu privire la acestea. În cazul în care nu eşti de acord cu termenii şi condiţiile următoare, te rugăm să nu acceszi această pagină de web. Utilizarea serviciilor oferite de acest site este gratuită, atât pentru persoane fizice cât şi juridice. Răspunderile utilizatorului Prin termenul “utilizator” al acestui site se înţelege orice persoană fizică sau juridică care accesează această pagină web. Orice fel de decizie luată pe baza informaţiilor culese de pe site-ul www.360promo.ro, constituie răspunderea proprie a utilizatorului. Niciun material de pe acest site nu poate fi reprodus parţial, integral sau modificat fără acordul scris al companiei LIKE MEDIA GROUP. Utilizatorii care reproduc sau modifică materialele de pe acest site vor suporta consecinţele, conform legilor României şi a Tratatelor internaţionale cu privire la drepturile de autor.

Drepturile de autor şi alte informaţii

Întregul site, conţinutul şi elementele grafice sunt proprietatea LIKE MEDIA GROUP. Copierea şi folosirea acestora este strict interzisă. Paginile web şi tot conţinutul iconografic, sonor şi textual aflat pe acestea, sunt protejate de reglementările în vigoare privind drepturile de autor. Utilizarea acestora altfel decât în scop personal este posibilă numai cu aprobarea scrisă a companiei LIKE MEDIA GROUP şi în scopul declarat. LIKE MEDIA GROUP nu îşi asumă garanţia, în mod direct sau indirect, pentru informaţiile oferite prin această pagină web şi îşi rezervă dreptul ca, fără a anunţa în prealabil, să efectueze oricând modificări şi corecturi, să şteargă parţial sau total informaţiile de pe pagina web. LIKE MEDIA GROUP  nu îşi asumă responsabilitatea pentru niciun fel de inexactităţi de pe pagina web. LIKE MEDIA GROUP  nu îşi asumă responsabilitatea pentru niciun fel de pierderi sau prejudicii provenite din accesarea, sau imposibilitatea de a accesa site-ul www.360promo.ro, informaţiile de pe acest site, sau din utilizarea acestor informaţii. LIKE MEDIA GROUP nu se face răspunzător pentru eventualele prejudicii, pierderi şi cheltuieli care apar prin utilizarea paginilor sale web, din cauza imposibilităţii de a utiliza paginile, a avariilor, sau a modificării datelor de către persoane neautorizate. LIKE MEDIA GROUP  nu garantează că acest site, serverele sale sau e-mail-urile trimise în numele www.360promo.ro sunt lipsite de viruşi sau alte componente dăunătoare. Toate imaginile folosite pe acest site sunt cu titlu de prezentare, în realitate produsele putând avea aspect diferit. Acest site poate coţine link-uri către alte site-uri independente de www.360promo.ro. Aceste site-uri sunt furnizate doar ca o convenienţă pentru vizitatorii noştri, nu sunt sub controlul www.360promo.ro, care nu este responsabil pentru acestea şi nu aprobă conţinutul lor ce poate fi format din imagini, informaţii text sau alte materiale similare. Site-ul www.360promo.ro funcţionează conform prevederilor legale ale Statului Român. LIKE MEDIA GROUP va acţiona împotriva oricăror încălcări ale drepturilor sale, despre care va lua cunoştinţă.

Utilizare

Prin utilizarea acestui site, Dvs. („utilizatorul”) certificaţi acordul Dvs. cu termenii şi condiţiile noastre. Dacă nu sunteţi de acord cu aceşti termeni şi condiţii, vă rugăm să nu utilizaţi acest site. Ne rezervăm dreptul de a modifica, adăuga sau elimina porţiuni din aceşti termeni şi condiţii în orice moment. Vă rugăm să verificaţi periodic efectuarea oricăror astfel de schimbări. Continuarea utilizării sitului de către Dvs. ulterior unor astfel de schimbări înseamnă că acceptaţi respectivele schimbări.

Confidentialitate

Garantăm confidenţialitatea şi securitatea informaţiilor şi datelor personale ce ne intră în posesie prin intermediul utilizării acestui site. Ne rezervăm dreptul de a folosi datele de contact furnizate pentru a trimite e-mail-uri informative cu privire la promoţiile sau serviciile prestate. În condiţiile în care utilizatorul nu doreşte să mai fie contactat de noi, trebuie să ne trimită un mail prin care să solicite acest lucru. Datele cu caracter personal vor putea fi dezvaluite fara consimtamântul dumneavoastra în caz de litigii/dispute privind fraudele la plata catre urmatorii destinatari: Bancile implicate în platile online, Organismele Internationale de Carduri si Furnizori de servicii/produse, respectiv conform Legii, catre institutiile abilitate. In conformitate cu dispozitiile Legii nr.677/200, clientii nostril au urmatoarele drepturi
1)  Dreptul la informare (art.12)
2)  Dreptul la acces la date (art.13) – dreptul de a obtine, la cerere si în mod gratuit, pentru o solicitare pe an, confirmarea ca datele care o privesc sunt sau nu sunt prelucrate de operatorul de date. 3)  Dreptul la interventie (art.14) – dreptul de a solicita operatorului de date, printr-o cerere scrisa si în mod gratuit, urmatoarele:
    a)  rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor incomplete, inexacte sau prelucrarilor nelegale;
    b)  transformarea datelor personale nelegale în date anonime;
    c)  notificarea tertilor cu privire la operatiunile prevazute la lit. a) si b).
4)  Dreptul la opozitie (art.15) – dreptul de a se opune, în mod gratuit si printr-o cerere scrisa, din motive întemeiate si legitime legate de situatia sa particulara, ca datele care o vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari.
5)  Dreptul de a se adresa justitiei (art.18) – dreptul de a se adresa justitiei pentru apararea drepturilor garantate de lege si care au fost încalcate.
6)  Dreptul de a face plângere la autoritatea de supraveghere (art.25).

Excluderea garantiei; Limitarea raspunderii

Utilizatorul este în mod expres de acord că utilizarea acestui site se face pe propria răspundere. Nu garantăm că acest site va funcţiona fără întreruperi sau fără erori. Nu garantează rezultatele ce s-ar putea obţine din utilizarea acestui site, nici acurateţea, gradul de utilitate sau calitatea conţinutului şi a informaţiilor furnizate prin intermediul acestui site. Limitarea răspunderii se aplică oricăror stricăciuni sau defecte cauzate de orice încetare a funcţionării, eroare, omisiune, întrerupere, ştergere, defecţiune, întârziere în operare sau transmitere, virus informatic, întreruperea liniei de comunicare, furt, distrugere sau acces neautorizat, modificare sau utilizare uzuală. Limitarea răspunderii se aplică în cazul întreruperii contractului, contravenţiilor nelegate de contract, neglijenţei sau în orice altă cauză de acţiune în justiţie. Pe lângă termenii descrişi mai sus, LIKE MEDIA GROUP nu va putea fi trasă la răspundere, indiferent de cauză sau durată, pentru orice erori, inadvertenţe, omisiuni sau alte deficienţe, ca şi pentru inautenticitatea informaţiei conţinute în acest site, sau pentru orice întârziere sau întrerupere în transmiterea acesteia către utilizator, sau pentru orice pretenţii sau pierderi ce ar putea decurge sau ar fi cauzate de astfel de situaţii. Nici una dintre părţile de mai sus nu va fi responsabilă pentru orice pretenţii sau pierderi de orice natură ale unor terţe părţi, încluzând dar nelimitându-se la profituri pierdute şi stricăciuni punitive sau pe cale de consecinţă.

Obligatiile dumneavoastra de inregistrare:

Pentru a putea cumpara de pe www.360promo.ro, trebuie sa introduceti datele dumneavoastra pe website-ul nostru. In utilizarea serviciului, declarati ca veti furniza informatii reale, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra. In situatia in care consideram ca aceasta obligatie a fost incalcata, ne rezervam dreptul de a va bloca  accesul la utilizarea serviciului, pe perioada determinata sau nedeterminata, fara nicio notificare prealabila.

Pret si modalitati de plata:

Preturile prezentate includ TVA (19%). Pretul de achizitie prezentat pe factura va fi acelasi cu cel prezentat pe site la momentul achizitiei, pret la care se adauga si costurile de livrare. Plata produselor se efectueazain numerar/cash, la livrarea produsului sau prin credit/ debit card la plasarea comenzii online.

Informatii privitoare la livrare:

Termenul de livrare este agreat de comun acord, trecut in oferta de prêt prezentata clientului, socotit de la data preluarii comenzii dumneavoastra. Acest termen poate fi modificat din motive independente de vointa noastra. Taxele de livrare  sunt calculate cu taxa pe valoare adaugata (TVA) inclus si pot fi consultate la adresa http://www.fancourier.ro/tools/estimare-cost-livrare/ (sau prin firma agreata de client sau modalitatea de expediere agreata cu acesta) Livrarea se face de catre o societate de curierat, la domiciliul clientului/ sediul firmei clientului, in termen de 24 ore de la expedierea comenzii, si poate ajunge la destinatie dupa maxim 5 zile. In cazul in care doriti sa specificati anumite aspecte referitoare la livrare cum ar fi: ora de livrare, adresa sau puncte de reper, va rugam sa introduceti in casuta de observatii aceste lucruri inainte de finalizarea comenzii. In ziua in care coletul cu comanda dumneavoastra va fi expediat, veti fi instiintat prin e-mail sau telefonic de catre noi. Coletul poate fi preluat de orice membru al familiei/ reprezentant al societatii client. Produsele se livreaza in limita stocului disponibil. In cazul in care unul sau mai multe dintre produsele comandate nu se mai afla pe stoc veti fi instiintat in acest sens. In unele cazuri, produsul comandat poate fi inlocuit cu unul asemanator daca dumneavoastra doriti si sunteti de acord cu acest lucru. Raspunderea pentru orice deteriorare cauzata produsului, coletului sau pachetului trimis de catre noi, revine societatii de curierat sau transportatorului conform legislatiei in vigoare. Produsele vor fi inlocuite de catre noi daca se va face dovada culpei curierului si vom fi instiintati in termen de 24 ore de la primirea coletului.

Responsabilitati privind produsele:

Like Media Group nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta responsabila pentru orice pagube aparute prin folosirea produselor achizitionate prin intermediul acestui site, in alte scopuri decat cele mentionate de producator. Returnarea produselor se poate efectua in conformitate cu dispozitiile OG 130/2000, iar pentru mai multe detalii va rugam sa vizitati sectiunea “ Schimb/Returnare produs “

Conditii de returnare a produselor:

Informatii privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative. Prin contract la distanta se intelege contractul de furnizare de produse sau servicii incheiat intre un comerciant si un consumator, in cadrul unui sistem de vanzare organizat de catre comerciant, care utilizeaza in mod exclusiv, inainte si la incheierea acestui contract, una sau mai multe tehnici de comunicatie la distanta. Dreptul de retur in 14 zile se adreseaza doar clientilor care au achizitionat produse online de pe site-ul www.360promo.ro. Clientul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, în termen de 14 zile, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Dreptul de renuntarea la cumparare nu se aplica in cazul persoanelor juridice.

Termenul de 14 zile prevazut pentru exercitarea acestui drept incepe sa curga:

  1. a) data încheierii contractului, în cazul contractelor de prestări de servicii;
    b) ziua în care consumatorul sau o parte terţă, alta decât transportatorul şi care este indicată de consumator, intră în posesia fizică a produselor, în cazul contractelor de vânzare, sau: (i) în cazul în care consumatorul comandă printr-o singură comandă produse multiple care vor fi livrate separat, ziua în care consumatorul sau o parte terţă, alta decât transportatorul şi care este indicată de consumator, intră în posesia fizică a ultimului produs;
    (ii) în cazul livrării unui produs care constă din mai multe loturi sau piese, ziua în care consumatorul sau o parte terţă, alta decât transportatorul şi care este indicată de consumator, intră în posesia fizică a ultimului produs sau a ultimei piese;
    (iii) în cazul contractelor pentru livrarea periodică de produse pe o perioadă de timp determinată, ziua în care consumatorul sau o parte terţă, alta decât transportatorul şi care este indicată de consumator, intră în posesia fizică a primului produs;
    c) în cazul contractelor pentru furnizarea de apă, gaze naturale, energie electrică, atunci când acestea nu prevăd vânzarea într-un volum limitat sau cantitate stabilită, de energie termică sau de conţinuturi digitale care nu sunt livrate pe un suport material, data încheierii contractului.

Omisiunea informaţiilor privind dreptul de retragere    

În cazul în care profesionistul nu a transmis consumatorului informaţiile privind dreptul de retragere conform dispozitiilor OUG 34/2014, perioada de retragere expiră la 12 luni de la sfârşitul perioadei iniţiale de retragere de 14 zile. În cazul în care profesionistul a transmis consumatorului informaţiile privind dreptul de retragere în termen de 12 luni de la data la care produsele/serviciile se considera livrate, conform mentiunilor din sectiunea de mai sus, perioada de retragere expiră în 14 zile de la data la care consumatorul primeşte informaţiile respective.

Obligaţiile care revin profesionistului în cazul retragerii

Profesionistul rambursează toate sumele pe care le-a primit drept plată din partea consumatorului, inclusiv, după caz, costurile livrării, fără întârziere nejustificată şi, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile de la data la care este informat de decizia de retragere din contract a consumatorului în conformitate cu dispozitiile legii. Profesionistul rambursează sumele menţionate mai sus folosind aceleaşi modalităţi de plată ca şi cele folosite de consumator pentru tranzacţia iniţială, cu excepţia cazului în care consumatorul a fost de acord cu o altă modalitate de plată şi cu condiţia de a nu cădea în sarcina consumatorului plata de comisioane în urma rambursării. Fără a aduce atingere primului paragraph al prezentei sectiuni, profesionistul nu este obligat să ramburseze costurile suplimentare în cazul în care consumatorul a ales în mod explicit un alt tip de livrare decât livrarea standard oferită de profesionist. Cu excepţia cazului în care profesionistul s-a oferit să recupereze el însuşi produsele, în cazul contractelor de vânzare, profesionistul poate amâna rambursarea până la data recepţionării produselor care au făcut obiectul vânzării sau până la momentul primirii unei dovezi din partea consumatorului conform căreia acesta a trimis produsele către profesionist, luându-se în considerare data cea mai apropiată.

Obligaţiile consumatorului în cazul retragerii

Conform Ordonantei nr. 34/2014, consumatorul suportă doar costurile directe legate de returnarea produselor, cu excepţia cazului în care profesionistul acceptă să suporte acele costuri sau în care profesionistul nu a informat consumatorul că aceste costuri trebuie suportate de consumator. În cazul contractelor în afara spaţiilor comerciale, în cazul cărora produsele au fost livrate la domiciliul consumatorului la momentul încheierii contractului, profesionistul preia produsele pe cheltuiala sa dacă produsele, prin natura lor, nu pot fi returnate în mod normal prin poştă.

Exceptări de la dreptul de retragere

Sunt exceptate de la dreptul de retragere, în ceea ce priveşte contractele la distanţă şi contractele în afara spaţiilor comerciale următoarele:
–  contractele de prestări de servicii, după prestarea completă a serviciilor, dacă executarea a început cu acordul prealabil expres al consumatorului şi după ce acesta a confirmat că a luat cunoştinţă de faptul că îşi va pierde dreptul la retragere după executarea completă a contractului de către profesionist;
–  furnizarea de produse sau servicii al căror preţ depinde de fluctuaţiile de pe piaţa financiară pe care profesionistul nu le poate controla şi care pot avea loc pe parcursul perioadei de retragere;
–  furnizarea de produse confecţionate după specificaţiile prezentate de consumator sau personalizate în mod clar;
–  furnizarea de produse care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid;
–  furnizarea de produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protecţie a sănătăţii sau din motive de igienă şi care au fost desigilate de consumator;
–  furnizarea de produse care sunt, după livrare, potrivit naturii acestora, inseparabil amestecate cu alte elemente;
 –  furnizarea de băuturi alcoolice al căror preţ a fost convenit în momentul încheierii contractului de vânzare, a căror livrare nu poate fi efectuată înainte de 30 de zile şi a căror valoare reală depinde de fluctuaţiile de pe piaţă pe care profesionistul nu le poate controla;
 –  contractele în cazul cărora consumatorul a solicitat în mod special profesionistului să se deplaseze la domiciliul său pentru a efectua lucrări urgente de reparaţie sau de întreţinere. Dacă, cu ocazia unei astfel de vizite, profesionistul prestează alte servicii în afara celor solicitate în mod expres de consumator sau furnizează alte produse decât piesele de schimb indispensabile pentru executarea lucrărilor de întreţinere sau de reparaţie, dreptul de retragere se aplică respectivelor servicii sau produse suplimentare;
 –  furnizarea de înregistrări audio sau video sigilate sau de programe informatice sigilate care au fost desigilate după livrare;
 –  furnizarea de ziare, periodice şi reviste, cu excepţia contractelor de abonament pentru furnizarea de astfel de publicaţii;
–  contractele încheiate în cadrul unei licitaţii;
 –  prestarea de servicii de cazare, pentru alt scop decât cel rezidenţial, transport de mărfuri, închiriere de maşini, catering sau serviciile privind activităţile de agrement, în cazul în care contractul prevede o dată sau o perioadă de executare specifică;
 –  furnizarea de conţinut digital care nu este livrat pe un suport material, dacă prestarea a început cu acordul prealabil expres al consumatorului şi după ce acesta a confirmat că a luat cunoştinţă de faptul că îşi va pierde dreptul la retragere.

  Pentru orice detalii sau neclaritati privind returnarea produselor va rugam sa ne contactati pe email sau la unul din numerele de telefon afisate pe www.360promo.ro.

Limitari privind utilizarea anumitor tehnici de comunicatie la distanta

Art. 1. – Urmatoarele tehnici de comunicatie la distanta necesita acordul prealabil al consumatorului: 
a) sistem automatizat de apel fara interventie umana (automat de apel); 
b) telecopiator (fax)
c) adresa de posta electronica (e-mail)
Art. 2. – Utilizarea altor tehnici de comunicatie individuala la distanta in afara celor prevazute la art. 1 nu este permisa daca exista un refuz manifestat de consumator.

Lista cuprinzand tehnicile de comunicatie la distanta
a) imprimat neadresat; 
b) imprimat adresat; 
c) scrisoare tipizata; 
d) publicitate tiparita cu bon de comanda; 
e) catalog; 
f) telefon cu interventie umana; 
g) telefon fara interventie umana (automat de apel, audiotext); 
h) radio; 
i) videofon (telefon cu imagine); 
j) videotext (microordinator, ecran Tv cu tastatura sau ecran tactil); 
k) posta electronica (e-mail); 
l) telecopiator (fax); 
m) televiziune (teleshopping).

Litigii

Prin folosirea,vizualizarea sau cumpararea produselor de pe acest site, utilizatorul a luat la cunostinta asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si Conditiile de mai sus si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si LIKE MEDIA GROUP In cazul unor eventuale conflicte intre LIKE MEDIA GROUP si clientii sai, se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila in minim 30 de zile lucratoare. Daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta competenta in conformitate cu legile romane in vigoare.

Diverse

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni Conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii clientul isi isi asuma in totalitate drepturile si obligatiile ce decurg din cumpararea din magazinul virtual www.360promo.ro.

Coș de cumpărături
Loghează-te

No account yet?

Magazin
Favorite
0 items Coș
Contul meu